indeling
tarieven
over


Ons Kasteeltje

Ons Kasteeltje is een zeer ruime villa in het duitse stadje Bad Sachsa
(6311 inwoners). Ons Kasteeltje is ideaal voor familie treffen, gezinnen alsmede voor vriendengroepen om van een heerlijke en betaalbare vakantie te genieten.
Denk aan gezellige familie kamers, groene natuur en een grote veranda.
De villa is vanaf de beganegrond tot en met de 2e verdieping volledig gemeubileerd. Zodra je de villa binnenstapt voel je je direct thuis
en kun je volledig genieten van de tijd in Ons Kasteeltje.
Op de begane grond is een zeer ruime woonkamer, 2 grote eettafels met stoelen, een lounche ruimte met banken en stoelen en een tv, een dartbord, sjoelbank en vele spellen en WIFI.

 

Tevens is er een zeer ruime keuken,
voorzien van alle gemakken en heel veel kastruimte.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met in totaal 16 bedden en 1 kinderbed en doucheruimtes. Op de 2e verdieping 3 slaapkamers met in totaal 10 slaapplaatsen en 3 badkamers.

 

Bad Sachsa heeft veel te bieden: een gezellige winkelstraat, heel veel restaurants
waar je heerlijk kunt eten en supermarkten waar je goed en goedkoop je inkopen kunt doen. Tevens is er in het stadje veel te doen op sportief gebied, denk aan indoor tennis, sqash, bowling, schaatsen, zeer groot zwemparadijs, kinderspeelland, alsmede een kabelbaan over de Schmelzteich, midgetgolf en ook een super de luxe sauna in het 5 sterren hotel Der Romatischer Winkel.

Bad Sachsa ligt in het Harz gebergte, dus heeeel veel groen, natuur, 200 km fiets/wandelroutes, heel veel historie, cultuur, wereld erfgoed, heel veel sportieve mogelijkheden en ook skieen, rodelen en langlaufen in de winter
(pistes zijn gelegen naast Bad Sachsa, 5 min met de auto).

 


Groeps accomodatie
groep

Voor groepen tot 24 personen is ons kasteeltje te huur. Al vanaf 2/4 personen is het er erg gezellig, veel ruimte en gezelligheid, gemoedelijkheid, spelletjes, samen zijn, veel bewegingsruimte, saamhorigheid, rust, gezonde berglucht, hertjes in de achtertuin (gebeurd regelmatig), je eigen bar (geen actieve tap, maar wel lekker om aan te hangen) en dartbord. We hebben al veel groepen gehad...opa, oma, kinderen en kleinkinderen, maar ook 2 gezinnen, of grote gezinnen, motorrijders, wandelaars en heel veel vriendengroepen, gewoon even gezelig weg met z'n allen.


Voor het hele gezin

Ons Kasteeltje is ideaal voor gezinnen, kleine gezinnen, grote gezinnen,
meerdere gezinnen, er is ruimte genoeg, zowel beneden als boven.
Er is een zeer ruime woonkamer waar je allemaal je eigen ding kunt doen of juist gezamelijk een spelletje kunt doen. De keuken is ook zeer ruim met veel kastruimte en loopruimte.

De slaapkamers zijn ruim en alleen al op de 1e verdieping zijn 16 slaapplaatsen.

Bovendien is er heeeel veel te doen, zowel in het stadje zelf als in de Harz, vervelen zul je je nooit. Maar ook de rust is er heerlijk, genieten van de gezonde berglucht, de vele vogels...het kan maar zo zijn dat er ineens een hertje in de tuin staat (gebeurd regelmatig) of dat er een vosje langs komt, het kan allemaal. Je zit op 2 minuten lopen van het bos en alle andere activiteiten in het stadje zijn op loopstand. Kinderen genieten vooral van de ruimte die ze hebben in en om het huis.


De omgeving

omgeving


Bad Sachsa heeft veel te bieden: een gezellige winkelstraat, veel restaurants waar je heerlijk kunt eten en supermarkten waar je goed en goedkoop je inkopen kunt doen. Tevens is er in het stadje veel te doen op sportief gebied, denk aan indoor tennis, sqash, bowling, schaatsen, zeer groot zwemparadijs, kinderspeelland, alsmede een kabelbaan over de Schmelzteich, midgetgolf en ook een super de luxe sauna in het 5 sterren hotel Der Romatischer Winkel. (behoord tot de top 10 van Duitsland), waterfietsen en een kabelbaan, skiƫen en langlaufen, een roofvogelpark en Duitslands oudste sprookjesbos.

Boeken? Of info?
Vermeld Naam, adres, telnr en u hoort z.s.m. van ons.

mail ons nu!